NYFIKEN?

SE VAD SOM HÄNDER PÅ SLOTTET JUST NU

A COCKTAIL MOMENT
- NJUTA AV SMÅ SALTA RÄTTER OCH DELIKATA COCKTAILS

Ta fram sommarklänningen, ta på dig sandalerna och stryk favoritskjortan, för det är dags för cocktails, små rätter och kanske en omgång krocket i slottets vackra trädgård.

Varje lördag under sommaren serverar vi under hela eftermiddagen läckra cocktails, bubblor, ostron och små smakliga rätter på terrassen i det vackra landskapet.

Ta med familjen, vännerna eller kanske hunden - vi välkomnar alla att njuta av de söta och salta frestelserna på slottet.

Kan bokas varje lördag från och med juni.

SEK 595,- per person

Vi ser fram emot att välkomna dig.

BIRTHDAY PAMPERING
-NJUT AV NÅGOT SÖTT & BUBBLOR, OCH SPARA 15 % 

För ett år sedan öppnade vi dörrarna till Norrmännen på Häckeberga slott. För att fira vår ettåriga födelsedag erbjuder vi en mycket speciell helgbehandling i april och maj.

Spara 15 % på weekendvistelser och få gratis födelsedagssnack som vår skickliga konditor förbereder vid ankomsten.

Se fram emot en weekendvistelse och låt oss skämma bort dig, din familj eller dina vänner. Efter en god natts sömn kan du njuta av en utsökt frukost- The Norrmans style.

Vi ser fram emot att skämma bort dig och dina nära och kära med födelsedagsvibbar och speciella godsaker.


SOMMARSEMESTER PÅ SLOTTET
- BOKA NU OCH SPARA 30 %

En sommarvistelse på slottet är helt enkelt magisk. Här kan du uppleva det bästa av Sverige när årstiden är som vackrast. Njut av den pittoreska utsikten medan du smuttar på ett glas bubbel och äter på terrassen. Prova någon av våra vandringsleder i skogen, paddla kanot på sjön eller ha kul med ett utomhusspel i slottets vackra trädgård.

För att komplettera din upplevelse rekommenderar vi starkt att du provar vår delikata sommarmeny. Vänligen boka ditt bord för middag innan du anländer.

Boka en sommarsemester nu och spara 30 % på din vistelse.
afternoon tea 
- VARJE LÖRDAG UT MAJ

Ta tillfället i akt och boka vår eftertraktade afternoontea. Prisvinnande te tillsammans med Champagne, nybakade scones, bakverk och säsongens bästa sandwichar tillverkade av vår talangfulla pastry chef. Njut av slottet och en spännande miljö. 

Vår afternoontea är populär och måste bokas i förväg. 

Lördagar kl 12:00 eller 13:00 

SEK 495,- per person 

Vi ser fram emot att välkomna er! 

business unusual 
- boka en upplevelse för hela teamet  

Slottets spännande miljö är en perfekt plats för alla möten. Hos oss finner ni både privata mötesrum och mysiga lounge grupper spridda över hela slottet -  vi kan ordna för alla typer av möten. 

Ha ett avslappnat informellt möte i en av våra soffgrupper eller boka en av våra många konferenslokaler med utrustning och middag. Njut av en dag med teamet, businessmöte, nöje eller en extern arbetsplats för en dag eller två. 

Boka mötet, gör dig själv bekväm så fixar vi en inspirerande och intressant arbetsplats 

Kom och fira din speciella dag på slottet
- låt oss skämma bort dina gäster

Vi gör allt för att just din dag ska bli allt du drömt om. Festlokalen är som gjord för både bröllop och födelsedagsfester och vi finns alltid där för att göra firandet oförglömligt. 

Om du är intresserad av att boka en fest för ett större sällskap så hör av dig till slottet@thenorrmans.se  eller ring oss på +46 40-480440.

Vi ser fram emot att skapa din drömfest. 

VISSTE DU ATT VI OCKSÅ HAR ETT STÄLLE I DANMARK?

besök the farmhosue