SE VAD SOM HÄNDER PÅ SLOTTET JUST NU


Afternoon Tea

AFTERNOON TEA
- En härlig lördagsförströelse -

Varje lördag serverar vi väldoftande te, bubbel, nybakade scones, delikata kakor och läckra smörgåsar skapade av våra duktiga kockar.

Njut av en magisk helgupplevelse där alla sinnen får komma till sin rätt - tillsammans med familj eller vänner. Tillbringa en mysig eftermiddag med vårt utsökta afternoon tea i en magisk miljö.

Vårt afternoon tea är mycket populärt, så vi rekommenderar att du bokar bord i förväg - antingen du bor hos oss över helgen eller bara tittar förbi för afternoon tea.

övernattning med lyxmenu

THE FULL EXPERIENCE
- övernattning & 5-rätters meny -

Hela upplevelsen består av en övernattning i dubbelrum med frukost och en femrätters meny.

Du kan checka in från kl 15 och börja med en promenad i skogen längs sjön eller njuta av en kall dryck på terrassen och ta in utsikten.

På kvällen kan du se fram emot en femrättersmeny. Det är flera små serveringar för vi vill att ni ska få flera upplevelser även matmässigt och inte bara inredningsmässigt.

Vi rekommenderar The full experience för att sätta guldkant på din vistelse hos oss. 

sommarsemester - spara 30%

Färgglad höstvistelse
- BOKA NU OCH SPARA 30 % -

Det är ren magi när slottet omges av höstens fantastiska ljus och färger.

Se fram emot en härlig promenad i den vackra skogen som omger slottet och njut av en romantisk kväll bland unika färgkombinationer, mönster, antikviteter och konst.

För att fullända din upplevelse rekommenderar vi varmt att du smakar på vår delikata höstmeny. Vänligen boka bord för middag innan ankomst.

Boka årets mest färgsprakande och romantiska semester 30 dagar före ankomst och spara 30%.

UTFORSKA VÅRT UNIVERSUM
-övernattning med 3-rätters MENU-

Måndag till torsdag kan du bo på slottet och njuta av vår nya trerätters sommarmeny.

Checka in från kl 15 och njut av en härlig eftermiddag i slottsträdgården innan den säsongsbetonade menyn serveras i restaurangen och en härlig kväll i någon av de färgglada loungerna.

Efter skönhetssömnen kan du se fram emot The Norrmans frukost med utsikt över sjön och skogen som omger slottet.

BUSINESS MEETINGS

business  
-boka en upplevelse för ditt team- 

Slottets miljöer är en perfekt plats för alla möten. Hos oss finner ni både privata mötesrum och mysiga loungegrupper spridda över hela slottet -  vi kan anordna alla typer av möten. 

Ha ett avslappnat informellt möte i en av våra soffgrupper eller boka en av våra många konferenslokaler med utrustning och middag.

Boka mötet och gör dig själv bekväm så fixar vi ett inspirerande och intressant arbetsrum till er.

bröllop och födelsedagsfester

fira din speciella dag på slottet
-låt oss skämma bort dig och dina gäster-

Vi kommer att göra allt för att just din dag ska bli allt du drömt om. Festlokalen fungerar för både bröllop och födelsedagsfester och vi finns där för att göra firandet oförglömligt. 

Om du är intresserad av att boka en fest för ett större sällskap så hör av dig till slottet@thenorrmans.se  eller ring oss på +46 40-480440.

Vi vill gärna skapa din drömfest.

VISSTE DU ATT VI OCKSÅ HAR ETT STÄLLE I DANMARK?

BESÖK THE FARMHOUSE