EN ANNAN MILJÖ ÄN DU ÄR VAN VID

KONFERENS 

ETT SLOTT PÅ EN Ö I ETT NATURRESERVAT

Behöver du och dina affärspartners eller kollegor komma bort från den vanliga arbetsmiljön och uppleva något helt annat? Då har du kommit till rätt ställe. 

På The Norrmans Castle kan du få en upplevelse utöver det vanliga. Låt oss hjälpa dig att organisera en inspirerande arbetsdag eller två i en förtrollande miljö med gott om utrymme för fördjupning, aktiviteter och positiv energi.

Mötesrum

Mötesrum

Vi har en balsal och fyra mötesrum i olika former och storlekar - både för det lilla och intima affärsmötet, för workshopen, för en speciell arbetsdag och för en stor konferens.
  
Varje mötesrum är utformat för att hålla dig och dina andra mötesdeltagare vakna.

Arbeta och stanna

ARBETA OCH BO ÖVER

För att tillgodose våra affärsgästers olika behov erbjuder vi flera olika mötespaket - med och utan övernattning.

Upplev en bit av slottet på ett endagsmöte eller övernatta på slottet och få den fulla upplevelsen av vårt universum.

Mat och dryck - möter

MAT, DRYCK & DELIKATESSER

Alla möten, konferenser, workations och workshops kan kryddas med frukost, lunch och middag - och vi serverar gärna en energipåfyllare däremellan.

Vi har specialpaket som passar för ett enklare upplägg eller en full Norrmans-upplevelse. Det är upp till dig!

Teambuiling och kul

EN INSPIRERANDE PLATS FÖR EVENEMANG

Vi är den perfekta platsen att organisera en kreativ workshop eller ett oförglömligt event. De magiska utrymmena skapar förutsättningar för en inspirerande och produktiv dag.


Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa ett extraordinärt event för ditt företag eller dina kunder - det kommer att bli fantastiskt!

Arbeta och stanna

TEAMBUILDING & KUL

Boka en arbetsdag på The Norrmans Castle. Här finns gott om möjligheter att krydda dagen med aktiviteter både inomhus och utomhus.

Vi erbjuder teambuildingaktiviteter som bågskytte, mountainbike, kanot och mycket mer - eller vad sägs om en vinprovning i vår egen vinkällare? Låt oss hjälpa dig att skapa en speciell arbetsdag.

VILL DU uppleva VÅRT SLOTT?

Boka din upplevelse