Superscript

BRÖLLOP ELLER FEST 

firande utöver det vanliga

På Norrmans Slott hjälper vi dig att arrangera din drömfest  oavsett om det gäller bröllop, födelsedag, konfirmation eller jubileum. Bjud in dina gäster så tar vi hand om resten och du kan njuta av dagen i fulla drag.


Håll en stor fest i vår festsal för upp till 65 personer eller en mindre fest i någon av våra intima matsalar. Vi har många alternativ för att skapa en fest som passar just dina önskemål. Lunch, middag eller en fest med dans och musik - vi gör vårt yttersta för att du och dina gäster ska känna slottets magi. 

Hyr hela slottet

Vill ni ha hela slottet för er själva så vi kan fokusera helt och hållet på endast er. Inga problem, vi har vannan inne. Ni får ett slott på en ö i ett naturreservat och ni får hela vårt team exklusivt för er.  Vad mer kan man önska?

det praktiska

Vi har florist och fotograf och vill ni ha tips på resten så ordnar vi givetvis det. Ditt jobb är att njuta festen så står vi för resten.

maten & vinet

Vår köksmästare och hans team tar hand om maten och vår vinkällare har det du behöver. Vill ni bli serverade eller önskar ni en mer avslappnad stil där vinflaskorna kommer ut på bordet och ni får sharing meny. Vi kan båda delarna. Ni önskar och vi utför.

VISSTE DU ATT VI OCKSÅ HAR ETT STÄLLE I DANMARK?

utforska the farmhouse