den viktiga maten

MAT & DRYCK

vad tänker vi om maten?

För oss är det helt avgörande att ha någon i köket som utöver det vanliga vet hur man lagar mat och skapar smakupplevelser men som också vet hur man tar hänsyn till den jord vi bor på. Vi skapar platser där man njuter och i vår värld kan man inte njuta utan mat.

 Middagen är uppbyggd i olika delar med smårätter för att  få flera olika smakupplevelser. Vårt kök är lekfullt och djärvt, men med stark lokal förankring.

 LUNCH PÅ SLOTTET

Ta en titt runt det vackra slottet och slå dig sedan ner i restaurangen och njut av en utsökt lunch. Välj mellan två dagens rätter som serveras med bröd och sallad. Lunch serveras på vardagar måndag - fredag mellan 11:30 och 14:00. 

Välj mellan två rätter för 195,- per person

Lunchen behöver förbokas i förväg.

Här kan du se vilken lunch som serveras denna veckan.


sommarmiddag

Ibland är middagen i fem små serveringar, ibland tre serveringar, kanske en del av middagen är en grillning ute i trädgården om vädret tillåter? Huvudsaken är att det är middag The Norrmans style och förbered dig på att bli ledd genom kvällen. Menyn är alltid chefs choice där fokus är att du ska bli mätt men också kanske lite överraskad. Vi tar såklart hänsyn till eventuella allergier eller andra preferenser.

 

Afternoon Tea

bubbles & brunch

Njut av lördagen och bli serverad av en icke traditionell brunch på vårt vis. Hela sommaren serverar vi Bubbles & Brunch på slottet och i vår trädgård om vädret tillåter. 

Slappna av och njut av att bli serverade varma och kalla rätter vid bordet tillsammans med ett glas champagne (alkoholfritt alternativ finns att tillgå) 

Pris 595 kr per person.  

Premiär till Mors dag from 1/6 - 31/8 och rekommenderas att bokas i förväg.

DRYCK & VIN

Vår dryckesmeny, både med och utan alkohol, är skapad för att stödja alla smaker i maten med ett lite otraditionellt tillvägagångssätt.

3-glas vinmeny SEK 495,-

Vi skakar också upp några läckra cocktails i vår mysiga bar från 15:00 till sent!

Om ni är ett sällskap kan ni boka en vinprovning i vår vinkällare innan middagen.

Möte med mat

möte med mat

Letar du efter ett ställe att hålla en affärslunch eller middag lite utöver det vanliga?

Både stora och små grupper är välkomna till slottet och vi hjälper gärna till att hitta rätt format för just ert företag.

Lämna kontoret och låt dig inspireras av vårt universum. Vi har grupprum i många storlekar och färger - och god mat för att ge dina kollegor en extra upplevelse.

NYFIKEN PÅ att prova VÅRT KÖK?

boka bord här