den viktiga maten

MAT & DRYCK

vad tänker vi om maten?

För oss är det helt avgörande att ha någon i köket som utöver det vanliga vet hur man lagar mat och skapar smakupplevelser men som också vet hur man tar hänsyn till den jord vi bor på. Vi skapar platser där man njuter och i vår värld kan man inte njuta utan mat.

 På sommaren är vår meny enklare än på höst och vinter och kommer i tre serveringar istället för fem, därför är också priset annorlunda. Sommarmaten är robustare och vi fokuserar mer på själva råvaran men behåller de rika smaken som vi själva uppskattar.

sommarmiddag

Sommarmenyn är annorlunda än vintermenyn, det är vår egna önskan men också er när vi lyssnat på vad ni vill ha. Den kommer oftast i tre serveringar utan att det är skrivit i sten, den är robustare och priset på sommarmenyn är rimligare än på vintermenyn.  Menyn är alltid chefs choice där fokus är att du ska bli mätt men också kanske lite överraskad. Råvarorna står i fokus som vanligt. Vi tar såklart hänsyn till eventuella allergier eller andra preferenser.

Pris 650kr för middagsupplevelsen samt 650kr för tillhörande vinpaket. 

Afternoon Tea

bubbles & brunch

Njut av lördagen och bli serverad av en icke traditionell brunch på vårt vis. Hela sommaren serverar vi Bubbles & Brunch på slottet och i vår trädgård om vädret tillåter. 

Slappna av och njut av att bli serverade varma och kalla rätter vid bordet tillsammans med ett glas champagne (alkoholfritt alternativ finns att tillgå) 

Pris 595 kr per person.  Rekommenderas att bokas i förväg.

DRYCK & VIN

Vår dryckesmeny, både med och utan alkohol, är skapad för att stödja alla smaker i maten med ett lite otraditionellt tillvägagångssätt.

Vinpaket SEK 650,-

Vi skakar också upp några läckra cocktails i vår mysiga bar från 15:00 till sent!

Om ni är ett sällskap kan ni boka en vinprovning i vår vinkällare innan middagen.

Möte med mat

möte med mat

Letar du efter ett ställe att hålla en affärslunch eller middag lite utöver det vanliga?

Både stora och små grupper är välkomna till slottet och vi hjälper gärna till att hitta rätt format för just ert företag.

Lämna kontoret och låt dig inspireras av vårt universum. Vi har grupprum i många storlekar och färger - och god mat för att ge dina kollegor en extra upplevelse.

NYFIKEN PÅ att prova VÅRT KÖK?

boka bord här