MAT & DRYCK

För oss är det helt avgörande att ha någon i köket som utöver det vanliga vet hur man lagar mat och skapar smakupplevelser men också hur man tar hänsyn till den jord vi bor på. Vi skapar platser där man njuter och i vår värld kan man inte njuta utan mat.

Vi vill att du ska testa något nytt och förflyttas smakmässigt. Middagen är uppbyggd i olika delar med smårätter i varje där du ska få flera olika smakupplevelser. Vårt kök är lekfullt och djärvt, men med stark lokal förankring

LUNCH

Vi har öppet för lunch tirsdag til fredag för både för gäster som har bokat en vistelse, men även för den som vill utforska en liten del av slottsupplevelsen. Du kan boka ditt bord nedan eller via e-mail slottet@thenorrmans.se.

SEK 195,- per person

Kom ihåg att ditt bord endast bokas när du får en bekräftelse från oss.

middag

Vår middagsupplevelse är en upplevelse utöver det vanliga. vårt restaurangteam tar dig med på en resa bestående av 5 serveringar av flera smårätter per servering. i likhet med resten av slottet, var beredd på lite lekfullhet!

SEK 850,- per person

Vi ser fram emot att välkomna dig.

a cocktail moment

Ta fram sommarklänningen, ta på dig sandalerna och stryk favoritskjortan, för det är dags för cocktails, små rätter och kanske en omgång krocket i slottets vackra trädgård.

Varje lördag under sommaren serverar vi under hela eftermiddagen läckra cocktails, bubblor, ostron och små smakliga rätter på terrassen i det vackra landskapet.

SEK 595,- per person

Vi ser fram emot att välkomna dig.

DRYCK & VIN

Vi älskar bra drycker lika mycket som vi älskar vår mat. som mycket annat på slottet har vi valt en litt ottraditionell väg. våra dryckmenyer, både med och utan alkohol, är inte skapade för maten, utan tillsammans med maten.
vi skakar även några läckra coctails i vårt mysiga barområde!

business

Söker du ett ställe att ha en affärslunch eller middag lite utom det vanliga?
Både stora och små grupper är välkomna till slottet och vi hjälper gärna att hitta precis rätt format för ditt företag. Gå ut från kontoret och bliv inspirerad av vårt värld.

presentkort

Letar du efter en present som kan upplevas och som kan avnjutas tillsammans? Våra presentkort kan användas både i restaurangen och på hela upplevelsen. Njut av en gåva där du får chanss att njuta av en paus från vardagen. En resa tillsammans för att utforska vårt universum.

NYFIKEN PÅ att prova VÅRT KÖK?

boka bord här