MAT & DRYCK

För oss är det helt avgörande att ha någon i köket som utöver det vanliga vet hur man lagar mat och skapar smakupplevelser men som också vet hur man tar hänsyn till den jord vi bor på. Vi skapar platser där man njuter och i vår värld kan man inte njuta utan mat.

 Middagen är uppbyggd i olika delar med smårätter för att  få flera olika smakupplevelser. Vårt kök är lekfullt och djärvt, men med stark lokal förankring.

LUNCH

Vi har öppet för lunch tirsdag til fredag både för gäster som har bokat en vistelse, men även för den som endast vill äta lunch och utforska slottet. Du kan boka ditt bord nedan eller via e-mail slottet@thenorrmans.se.

SEK 195,- per person

Kom ihåg att ditt bord endast bokats när du fått en bekräftelse från oss.

middag

Här tar vårt restaurangteam med dig på en resa bestående av fem serveringar. Lekfullhet är ett ledord på samma sätt som i resten av slottet!

SEK 850,- per person

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen!


Afternoon Tea

AFTERNOON TEA

Njut av eftermiddagen i en äventyrlig miljö. Varje lördag serverar vi väldoftande te, bubbel, nybakade scones, delikata kakor och läckra smörgåsar som våra skickliga kockar har skapat.SEK 495,- per personKan bokas varje lördag. 
Vi ser fram emot att välkomna dig.

DRYCK & VIN

Vi älskar bra drycker lika mycket som vi älskar vår mat. Som mycket annat på slottet har vi valt en lite otraditionell väg. Våra dryckesmenyer, både med och utan alkohol, är inte skapade för maten, utan tillsammans med maten.
I barområdet finns våra coctails, missa inte dem!


business

Söker du ett ställe där du kan ha en affärslunch eller middag lite utom det vanliga?
Både stora och små grupper är välkomna till slottet och vi hjälper er gärna att hitta rätt format för ditt företag. Gå ut från kontoret och in i vår värld, vi hoppas ni blir inspirerade på ett nytt sätt.

presentkort

Letar du efter en present som kan upplevas och som kan avnjutas tillsammans med någon? Våra presentkort kan användas både i restaurangen och på hela totalupplevelsen med övernattning. Ge bo en gåva till någon som får chans att njuta av en paus från vardagen. 


NYFIKEN PÅ att prova VÅRT KÖK?

boka bord här