MAT & DRYCK

För oss är det helt avgörande att ha någon i köket som utöver det vanliga vet hur man lagar mat och skapar smakupplevelser men som också vet hur man tar hänsyn till den jord vi bor på. Vi skapar platser där man njuter och i vår värld kan man inte njuta utan mat.

 Middagen är uppbyggd i olika delar med smårätter för att  få flera olika smakupplevelser. Vårt kök är lekfullt och djärvt, men med stark lokal förankring.

LUNCH

Ta en titt runt det vackra slottet och slå dig sedan ner i restaurangen och njut av en utsökt lunch. Välj mellan två dagens rätter som serveras med bröd och sallad.


195,- SEK per person

Ditt bord måste bokas i förväg.
Boka online eller skicka ett mail till oss på:
restaurant@thenorrmans.se

middag

Här tar vårt restaurangteam med dig på en resa bestående av tre-, fem- eller sju serveringar. Lekfullhet är ett ledord på samma sätt som i resten av slottet!

3 rätters meny: SEK 650,- per person
(endast tillgängligt med en rumsbokning)
5 rätters meny: SEK 850,- per person
7 rätters meny: SEK 1.100,- per person

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen!

Afternoon Tea

AFTERNOON TEA

Njut av eftermiddagen i en äventyrlig miljö. Varje lördag serverar vi väldoftande te, bubbel, nybakade scones, delikata kakor och läckra smörgåsar som våra skickliga kockar har skapat.SEK 495,- per personKan bokas varje lördag. 
Vi ser fram emot att välkomna dig.

DRYCK & VIN

Vår dryckesmeny, både med och utan alkohol, är skapad för att stödja alla smaker i maten med ett lite otraditionellt tillvägagångssätt.

3-rätters vinmeny SEK 495,-
5-rätters vinmeny SEK 850,-

Vi skakar också upp några läckra cocktails i vår mysiga bar från 15:00 till sent!

Om ni är ett sällskap kan ni boka en vinprovning i vår vinkällare innan middagen.

Møte med mat

möte med mat

Letar du efter ett ställe att hålla en affärslunch eller middag lite utöver det vanliga?

Både stora och små grupper är välkomna till slottet och vi hjälper gärna till att hitta rätt format för just ert företag.

Lämna kontoret och låt dig inspireras av vårt universum. Vi har grupprum i många storlekar och färger - och god mat för att ge dina kollegor en extra upplevelse.

NYFIKEN PÅ att prova VÅRT KÖK?

boka bord här