BRÖLLOP ELLER FEST
- FIRANDE UTÖVER DET VANLIGA -

På Norrmans Slott hjälper vi dig att arrangera din drömfest - oavsett om det gäller bröllop, födelsedag, konfirmation eller jubileum. Bjud in dina gäster så tar vi hand om resten - och du kan njuta av dagen i fulla drag.

Håll en stor fest i vår festsal eller en mindre fest i någon av våra intima matsalar. Vi har många alternativ för att skapa en fest som passar just dina önskemål. Lunch, middag eller en fest med dans och musik - vi gör vårt yttersta för att du och dina gäster ska känna slottets magi.

Vi tar hand om blommor, dekorationer, mat, vin och service - och vi rekommenderar gärna en fotograf, en DJ eller livemusik. Ditt jobb är bara att njuta av ditt firande.

Vår köksmästare och hans team förbereder en 3- eller 5-rätters festmeny med färska säsongsbetonade råvaror. För att sätta extra guldkant på den festliga middagen rekommenderar vi att du väljer vår vinmeny till maten. Vinmenyn är noggrant utvald av våra vinspecialister.

Vi ser fram emot att skapa en magisk och extraordinär fest tillsammans med dig! Kontakta oss gärna om du vill veta mer om firande på Norrmans Slott.

VISSTE DU ATT VI OCKSÅ HAR ETT STÄLLE I DANMARK?

utforska the farmhouse