The Norrmans på Häckeberga Slott

Upplev vår tolkning av ett slott. se vad vi erbjuder

Just nu

 Slottet har många skepnader och smaker och du har möjlighet att välja det som passar just dig. Varje säsong har sin skrud och naturen runtomkring oss klär vackert av och på slottet på utsidan. Vi vill inspirera dej att komma hit i olika årstider och uppleva olika evenemang. Här kan du alltid se vad som pågår just nu eller i närmaste framtid.


 Wine mechanics dinner

 Fredag 3e februari 

En maxad kväll med urbana viner och hållkäftengod gatumat i lyxförpackning.  Ni provar fem viner från Wine Mechanics och ett gäng sköna rätter från Daniel Lindgrens kök.

 För att boka bara middag och vinpaket FOR 1.700kr pp, maila  restaurant@thenorrmans.se

 Alla hjärtans dag

 Tirsdag 14e februari 

Fira kärleken tillsammans med den du håller av genom att njuta av vår aftonmeny. Låt oss kalla det fem serveringar, men kökschefen kan nog inte riktigt räkna, då det kommer in en hel del överraskningar.

Kärleken kommer inte bara flöda mellan er utan även maten är lagad med en stor mängd kärlek och så klart lokala råvaror.

Pris: 850 kronor/person
Boka restaurang här

Boende med middag från 3590 kronor/två personer
Boka boendepaket här

 Afternoon tea

Varje lördag

Varför inte unna dig en klassiskt oklassisk Afternoon tea á The Norrmans.

Boka som tillval vid övernattning eller på länken för att boka.

En eftermiddag utöver det vanliga för bara 495 kr pp.
Bordsreservation finns antingen klockan 12:00 eller 13:00. 

Boka Afternoon Tea här

SE VAD VI ERBJUDER

ALLTID

Vill du hålla en konferens hos oss, ett event eller en festlighet, vi börjar bli varma i kläderna och huserar gärna dina festligheter. Vill du hyra hela slottet för en fest dina vänner eller ditt företag sent vill glömma? Eller vill du bara komma hit och äta i stillhet? Hör av dig, vi är här för dig!

Restaurangen

Boka bord  

Önskar du att äta vår kvällsmeny torsdagar och fredagar eller lunchmeny tisdag - torsdag så kan du boka bord utan att stanna över natten. Skriv till oss på restaurant@thenorrmans.se. Notera att ditt bord först är bokat när du mottagit en bekräftelse från oss. Vill du läsa mer?

Hela paketet

Sov och ät här

Vill du komma hit och uppleva allt? Övernatta i ett av vår rum, få hela middagsupplevelsen med fem akter av smårätter och vakna upp till en ny dag på slottet och naturen runt Häckeberga. Då ska du gå direkt till länken under. Varje säsong har något nytt att erbjuda.

Festligheter

Konferens eller fest

Vill du konferera i annorlunda omgivningar eller drömmer du om att ha en storslagen fest. Kontakta oss på slottet@thenorrmans.se så hjälper vi dig personligen att sätta ihop din fest eller din konferens.


Visste du att vi har ett ställe i Danmark också?

Om du vill besöka båda våra ställen efter varandra så får du halva priset på den billigaste natten. Vi tycker nämligen om att få lov att visa er båda våra världar under samma tur!

Boka på info@thenorrmans.se eller slottet@thenorrmans.se. Vill du se mer från vårt Danska ställe kan du gå in på thenorrmans.dk.

Märk att detta erbjudande inte går att kombinera med andra erbjudande eller om du bokat via en tredje part utan gäller vid direktbokning på vår hemsida. 

Förförd eller förfärad?

En glimt av insidan

Vi vill helst att du ska uppleva vårt ställe i verkligheten för det är så det är byggt upp med ljud, lukt och en tredimensionell inredningsvärld man ska gå runt i så vi ger dig några få bilder också hoppas vi att vi får förföra dig på plats istället.


Vill du få

vårt nyhetsbrev

Signa upp dig nedan så får du alltid veta det senaste och ibland så trillar det in ett erbjudande eller två. Inget att vänta på, sign up nu!


"Häckeberga slott "Årets övernattning"

Med hårt arbete, en tydlig vision och inte minst en färgsprakande fantasi har vinnaren skapat magi för alla sinnen.

Magasinet Skåne