var sover man?

våra rum

är du nyfiken på rummen?

Slottet består av två byggnader. Själva slottet samt paviljongen vid sjön som ligger vid sidan av slottet. Vi har totalt 27 rum indelad i fem kategorier. Här finns något både för dig som önskar en mysig och intimt upplevelse men även något för dig som önskar lite mer plats. Oavsett vilken du väljer så har alla våra rum sin egen historia och sin egen individuella personlighet. 

PETITE MED SLOTTSUTSIKT

"Petite rum med slottsutsikt" ligger i paviljonen vid sjön. Rummen är mysiga, intima och har  slottsutsikt. Alla rum skiljer sig i interiör och personlighet.

Våra rum har Aesop-badrumsprodukter.

PETITE MED SJÖUTSIKT

"Petite rum med sjöutsikt" ligger i paviljonen vid sjön. Rummen är mysiga, intima och har utsikt över sjön. Alla rum skiljer sig i interiör och personlighet.

Våra rum har Aesop-badrumsprodukter.

dOUBLE ROOM PAVILJONGEN

"Double room paviljong"  ligger i paviljonen vid sjön. Rummen är mysiga, intima och har antingen utsikt över sjön eller slottet. Alla rum skiljer sig i interiör och personlighet.

Våra rum har Aesop-badrumsprodukter.

SLOTTSRUM

Slottsrummet är för den som vill bo inne på själva slottet. Rummen är fyllda med historia och alla skiljer sig i interiör och personlighet.

Alla rum har Aesop-badrumsprodukter


SLOTTSVIT

Slottet har tre sviter som ger upplevelsen det lille extra. Rummen är fyllda med historia och alla skiljer sig i interiör och personlighet.

Alla våra sviter kommer med ett extra utval av Aesop-produkter, soft drink , Happy Fluffy Cloud täcken och högtalare. En upplevelse för den som vill unna sig lite extra.

THE LOUNGES

Slottet har flera lounger och alla är olika. Vi har den gröna-, den rosa- och den röda loungen. Utöver dessa tre lounger finner du även små oaser här och där utspridda på de tre våningarna. Du är också välkommen att gå upp och se dig runt i festsalen och konferanselokalerna om de inte är upptagna.
Vi uppmanar dig faktiskt att gå runt och utforska hela slottet när du är här!

BAREN

Vår bar är en reflektion av resten av slottsupplevelsen. En liten egen värld där vi skapar dryck innan eller efter middagen eller varför inte just precis när som helst ;)

RESTAURANGEN

Vår restaurang består av tre rum och vid detta laget tror vi att du kan gissa vad vi ska skriva härnäst, just det, de har alla en egen identitet ;).
Här serverar vi frukost, lunch och middag. En upplevelse för alla sinnen.

VILL DU UPPLEVA VÅRT SLOTT?

BOKA EN UPPLEVELSE HÄR