RUM

Slottet består av två byggnader, slottet samt paviljonen vid sjön. Vi har totalt 27 rum indelad i 5 kategorier. Något för den som önskar en mysig och intimt upplevelse, och något för den som söker lite mer utrymme. Oavsett vilken du väljer så har alla våra rum sin egen historia och sin egen individuella personlighet. 

PETITE MED SLOTTSUTSIKT

Alla petite rum ligger i paviljonen vid sjön. Rummen är mysiga, intima och kommer med slottsutsikt. Alla rum skiljer sig i interiör och personlighet.

Våra rum kommer med Aesop-badrumsprodukter.

PETITE MED SJÖUTSIKT

Alla petite rum ligger i paviljonen vid sjön. Rummen är mysiga, intima och kommer med utsikt över sjön. Alla rum skiljer sig i interiör och personlighet.

Våra rum kommer med Aesop-badrumsprodukter.

dOUBLE ROOM PAVILJONGEN

Alla petite rum ligger i paviljonen vid sjön. Rummen är mysiga, intima och kommer med antingen utsikt över sjön eller slottet. Alla rum skiljer sig i interiör och personlighet.

Våra rum kommer med Aesop-badrumsprodukter.

SLOTTSRUM

Alottrummet är för den som vill bo inom slottens väggar. Rummen är fyllda med historia och alla skiljer  sig i interiör och personlighet.

Alla rum kommer med aesop-badrumsprodukter


SLOTTSVIT

Slottet har 3 svieter som ger upplevelsen det lille extra. Rummen är fyllda med historia och alla skiljer sig i interiör och personlighet.

Alla våra sviter kommer med ett extra utval av aesop-produkter, soft drink och högtalare. En upplevelse för den som vill unna litt extra!

THE LOUNGES

Slottet har flera lounger, alla en värld för sida. Vi har den gröna, den rosa och den röda loungen. Utöver dessa 3 lungar finner du även en liten oas här och där utspreds på de två 3 våningarna.
Vi uppmanar alltid att utforska!

BAREN

Vår bar är en reflektion av resten av slottsupplevelsen. En liten egen värld där läckra dryck skapas både för att starta din resa, innan natten som kommer till slut, eller båda.

RESTAURANGEN

Vår restaurang gör av 3 rum, och vi är säkra på att du kan gissa det, de har alla en egen identitet.
Här server vi frukost, lunch och middag, en upplevelse utom det vanliga för alla sinnen.

VILL DU UPPLEVA VÅRT SLOTT?

BOKA EN UPPLEVELSE HÄR