vad händer på slottet

kalender

Vi älskar när det sker något "out of the ordinarie" och vi lägger ner mycket arbete på att få dessa tillställningar speciella. Följ med här på vad som sker och var med och upplev när slottet byter skepnad. Boka in dig redan idag!

Kommande happenings

 • Bubbles & Brunch varje lördag i sommar 
  BOKA

  Vi älskar en bra brunch och vi tycker att det finns allt för lite brunch i området. Kom till slottet och ät brunch i sommar. Brunchen tar över efter vår omåttligt populära afternoon tea, förändring fröjder men misströsta inte, afternoon tea får ni se igen senare. Men nu ska det brunchas, varje lördag och varför inte på terassen med utsikt över sjön och ta gärna ett parti krocket efteråt. Beställ taxi eller haffa en snäll vän som kör för ni vill dricka bubblor och drinkar när ni är här. Varmt välkomna på brunch, behöver bokas då det är stor pågång, morsdag fullbokad.
   
  Pris 595 sek/pers

 • Kräftskiva vid långbord framför slottet, 22:e eller 23:e augusti 
  BOKA

  I år ska vi göra den där kräftskivan vi drömt om så länge. Ett långbord framför slottet. Självklart kräftor, hattar, sång och vi tror faktiskt att grillen och kockarna åker fram i ljuset också. Älskar du kräftor och snaps och vill du vara med på en episk kräftskiva på en ö framför ett slott så missa inte detta. Vi kör två kvällar, baren och snackset öppnar upp redan kl. 17:30 så kom i tid de här dagarna. Hela härligheten kommer dekoreras av Anna Norrman och Anna-Hanna. Det finns en plan vid regn, don´t worry, vi har tänkt på allt!
   
  Pris från 2250 sek/pers (kräftskiva, övernattning och frukost ingår) 

 • Övernattning med tema, 15:e & 22:e november
  BOKA

  När senhöst och starten av vintern sänker sig över oss så kommer vi köra temakvällar på slottet. Med detta menar vi att vi tar er med på en resa. Hur resan kommer bli är upp till oss och ni får följa med. Ni kommer förflyttas runt på ställen i slottet där ni inte har tillgång annars och vi kommer att låta historierna vingslag vina över er. Följ med oss på en annorlunda middag och förvänta er levande ljus, pälsar och kanske människor i hatt. 
   
  Pris från 2250 sek/pers (Middag, övernattning, frukost och välkomstdrink ingår)

 • Julbord torsdagar till lördagar i december
  BOKA

  Boka in er på ett traditionellt julbord i otraditionella omgivningar. Vi kommer gå all in på julen i år och vi kommer köra julbord uppe i vår festvåning. Ta med dej vännerna, familjen eller företaget på julbord i slottsomgivning. Vi kommer ha möjlighet till slutna sällskap i eget rum eller så är man en del av restaurangen uppe i lila salen. Boka in er med övernattning, julbord och frukost eller kom hit och ät och ta taxi hem igen. Det kommer också finna möjlighet till jultallrik på lunchen. Varmt välkoma till julbord och ett slott i julskrud!
   
  Pris från 2250 sek/pers (julbord, övernattning och frukost ingår) 

 • Nyårsafton på ett slott två nätter
  RESERVERA 

  Det är något speciellt med nyår på ett slott. Kom hit och fira med oss. Vi ligger i ett naturreservat på en ö så hit kommer du för att söka lugnet, ta gärna med dig hunden, vi skjuter inga raketer i naturreservatet. Du kan välja mellan en eller två dagar. Nyårsfirandet ser ut på följande sätt:

  EN DAG, 31/12-1/1
  Följande ingår: Incheckning 31:e, Bubbles & Brunch 12:30 eller 13:30, kanapé+bubbel på eftermiddagen, Treätters middag + vinpaket och underhållning, Champagne vid tolvslaget, vickningsmat, Frukost på nyårsdagen

  TVÅ DAG, 30/12-1/1 
  Följande ingår: Incheckning 30:e, enklare middag på kvällen, frukost den 31:e, Bubbles & Brunch 12:30 eller 13:30, kanapé+bubbel på eftermiddagen, Treätters middag + vinpaket och underhållning, Champagne vid tolvslaget, vickningsmat, Frukost på nyårsdagen  
   
  Early Bird boka innan 31 augusti och få Earlybird pris. Pris från 3330 SEK/PERS för endagspaket och fris från 4815 SEK/PERS för tvådagarspaket. 

  Boka via slottat@thenorrmans.se

  Varmt välkomna till nyår på slottet! 

VISSTE DU ATT VI OCKSÅ HAR Ett hotell I DANMARK?

besök the farmhouse