Led vårt team och utveckla vår business

vi söker coo

Vi søger en ambitiøs og erfaren COO the varemærket The Norrmans

Stillingen er nyoprettet med det formål at etablere en central ledelse af de primære styringsprocesser på tværs af hotellerne. Det ligger derfor i stillingen at etablere styrings- og rapporteringssystemer, og sikre en velfungerende ledergruppe på tværs af hotellerne. Herunder også etablere de nødvendige støttefunktioner i organisationen.

Stillingen kræver lige dele administrativ og kommerciel indsigt og kompetence.

Funktionen skal være selvstændig og drivende i forhold til opgaverne, og skal til stadighed have øje for optimering af drift og resultat. 


The Norrmans søger en udadvendt, moden og ansvarlig personlighed med en passion for hoteldrift og gæsteoplevelsen.


Ledelseserfaring fra hospitality-branchen er en forudsætning i stillingen. 


Er det noget for dig – så send dit CV tiljobb@thenorrmans.se 


Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi jobbar hela tiden med att finslipa våra team

Bli en del av The norrmans

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan, kanske just du ska vara en del av vårt team? Eller så kikar du nedan och ser om det är någon speciell titel som passar dej. Vi ser fram emot att höra ifrån dej!

Restaurangen

Restaurangmanager

Har du erfarenhet? Du kommer att behöva det i just denna tjänsten. Du behöver också kunna tänka nytt. Vad innebär det att driva en restaurang idag? Vad är modernt ledarskap, hur sätter man ihop team? Hur optimerar man men ändå ger outstanding service. Frågorna är många, har du svaren?

Restaurangen

Servering

Har du erfarenhet av att serva andra eller drömmer du om att göra det? Det är viktigt att just du som söker tycker om att vara i denna miljön och att du är bäst där ute på golvet i stressen. 

Bar

Baransvarig

Har du drivit bar förut? Är du nytänkande när det gäller hur man sätter ihop en bar med allt vad den ska innehålla. Älskar du det? Vet du hur man säljer och hur man servar andra? Sök på direkten!